Febrer

FEM EL PA AMB TOMÀQUET:

El dijous 13 de febrer vam descobrir com es feie el pa amb tomàquet. Vam sortir al mercat a preguntar com es fa i què cal comprar per prepar-ho... Vam sortir de institut per fer un activitat. Després vam anar al mercat i vam preguntar a les persones quins ingredients   es necessiten per fer el pa amb tomàquet i també com es fa. Vam anar a la pastisseria a   preguntar quan valia el pa, a la parada de verdura per preguntar quan valia el kg de tomàquet i al supermercat per preguntar quan vaial la xocolata, l'oli i la sal. Després vam anar a comprar-ho tot. Quan vam acabar , vam tornar a l'institut i vam preparar el pa amb tomàquet. 
Primer vam tallar el pa a llesques , despres vam partir les tomàquets per la meitat . vam sucar el pa amb les tomàquets. Hem tirat un raig d'ali d'oliva . Hi afegim una mica de sal i després es menja amb xocolata.
Ens va agradar molt l'activitat.
El pa amb tomàquet és boníssim.un 


Anem a l'Ajuntament

El divendres 28 de febrer vam visitar l'Ajuntament de Guissona. La visita ens la va fer l'alcalde personalment. Vam fer un recorregut per l'Ajuntament i ens va explicar com s'organitzava un Ajuntament i els serveis que ofereix. Abans d'acabar el senyor alcalde ens va respondre les preguntes que li vam fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada