Gener

Anem a dinar:

el menjar
VNOXQNSOZBTEHRM
COMULYBFGXCSSN
AXNEAEWPLVOHAIG
RNLMXNOPSLFMQAU
AQMFMTCWASTHPE
BYRYPTPERJFESK
ALJAWOMIGVFLASC
SBZRPMNIJABPDMD
SOUEEAIHCXJOPRF
AILRBQQUHTEMBVG
MKIRUJROVEAIKW
YCTCOETYCYQXB
SFNTTTQOMPRUNAP
IZGXSSZPUTZMORK
AYPGHLALBNALO
TOMAQUETS
PEBROTS
SAL
OLI
PA
CARABASSA
COL
FARINA
MANTEGA
POMA
CIRERA
PRUNA
Prepararem receptes que ens agraden molt.
Wasik:লাস্সি, Lassi
 Iurii: 
Viktoriya:Трубочки з кремом -Rotlles amb crema
Camelia: Salam de biscuiti , Salami de galetes
Alassanne:
Georgiana: Chec
Melisa:EMPANADAS COLOMBIANAS
Brian: BUÑUELOS
Natasha деруни .pancakes
Alexandra млинці
Anatoliy
Nasar
Dar'ya: бутерброд с киви ( entrepa amb kivi)
Ionela
viki: 

Les nostres receptes:

Viktoriya:
Rolls amb crema:
Agafem una massa de pasta de full.
Tallem amb tires fines.
Enrollem en el tub de metall.
Posem al forn durant 15 minuts a una temperatura de 260 graus.

Agafem la nata i posem en un recipient profund(260  grams).
Posem sucre (100 grams).
Batem tot amb una batedora per muntar la nata.

Quan els rolls estan ben preparats els agafem del forn i deixem refredar. Esperem 5 minuts i aboquem tub amb crema.

Трубочки з кремом:guissona
Беремо  пісочне тісто.
Ріжемо на тонкі смужки.
Накручуємо на металічну трубку. Кладемо в духвку на 15 хвилин з температурою 260 градусів.

Беремо вершки і виливаємо в глибоку миску(260 грам).
Кладемо цукор(100 грам).
Взбиваємо все міксером.

Коли трубочки будуть готові забираємо їх з духовки і даємо вистигнути.
Чекаємо 5 хвилин і заливаємо їх вершками.
Коли ми закінчемо заливати посипаємо пудрою.













Camelia:
Salam de biscuiti 
  • 500 g biscuiti
  • 200 ml lapte gras
  • 200 gr unt gras taiat cubulete
  • 3 linguri nuca de cocos
  • esenta de rom si vanilie
  • coniac
  • 3 linguri cu varf de cacao
  • 100-120 gr zahar tos
  • 100 gr stafide
  • 200 gr rahat taiat cubulete
  • optional coaja de citrice

 Salmi de galetes

  • 500 gr de galetes

     200 ml de llet

    3 cullerades de coco ratllat

    rom i vainilla 

    brandy

     3 cullerades plenes de cacau

     100-120 g de sucre

     100g de panses

     200 gr de gelatina en glaçons

     

    Iurii:
  •  Ingredients: Ingredients:
    massa:

         ous 1 pc.
         70 grams de sucre
         en G 1 mica
         '40 farina

    farciment:

         mató 250 g

         Maduixa 300 g
         5 g de sucre de vainilla
         15 de gelatina
  • Els ingredients que es necessiten per a la fabricació de formatge amb maduixa .
        
    ingredients
        
    Pas 2: Separar el rovell de la proteïna . Batut de proteïnes amb una mica de sal.
        
    Pas 3: Afegir a poc a poc el sucre .
        
    Pas 4: A continuació, afegir el rovell .  Pas 5 : Afegir la farina i barregi bé tot .
        
    Pas 6 : Aboqui la barreja en una forma engreixat i posar al forn durant 15-20 minuts a 180 graus .
        
    Pas 7 : Preparar el farciment . Remullar la gelatina en el '15 2 cdas .
        
    Pas 8: Mató amb el sucre de vainilla liquadora moldre .
        
    Pas 9 Quan l'onatge de gelatina , es fonen en el foc a la barreja calenta afegir 1 cda . una cullerada de formatge cottage , tot es barreja bé i s'aboca en la barreja de quallada .
        
    Acció 10 Tot es barreja bé , i quan la barreja comenci a espessir lleugerament aspergí el pastís refredat .
        
    Acció 11 redreça farcit uniformement i posar al congelador durant 15 minuts per omplir ràpidament es van congelar .
        
    Acció 12 meus maduixes , netes de tiges i chop .
        
    les maduixes a rodanxes
        
    Pas 13 Ens estendre sobre la quallada maduixa congelada .
        
    difonem les maduixes
        
    Pas 14 Prepareu gelatina de maduixa , com està escrit en l'envàs , a la fortalesa encara es pot afegir la gelatina . Ompliu el pastís refredat gelea , i posar a la nevera durant una hora .
        
    Acció 15 Cake compleix 20 cm de diàmetre
    Gaudiu de la coca appetitaKlubnichno - formatge llest ! Bon profit !
  •  
  • яйца 1 шт.
  • сахар 70 г.
  • cоль 1 щепотка
  • мука 40 г.
Начинка:
  • творог 250 г.
  • клубника 300 г.
  • ванильный сахар 5 г.
  • желатин 15 г.
    • Действие 1 Ингредиенты, которые понадобятся для приготовления клубнично-творожного торта.
      Ингредиенты
    • Действие 2 Отделяем желток от белка. Белок взбиваем с щепоткой соли.
      Взбиваем белок
    • Действие 3 Постепенно добавляем сахар.
      Добавляем сахар
    • Действие 4 Затем добавляем желток.
      Добавляем желток
    • Действие 5 Добавляем муку и все хорошо перемешиваем.
      Добавляем муку
    • Действие 6 Выливаем тесто в смазанную форму и ставим в духовку на 15-20 минут при температуре 180 градусов.
      Тесто в форме
    • Действие 7 Готовим начинку. Замачиваем 15 г. желатина в 2 ст. ложках холодной воды.
      Замачиваем желатин
    • Действие 8 Творог с ванильным сахаром измельчаем блендером.
      Готовим начинку
    • Действие 9 Когда желатин набухнет, растапливаем его на огне, в горячую смесь добавляем 1 ст. ложку творога, все хорошо перемешиваем и выливаем в творожную смесь.
    • Действие 10 Все хорошо перемешиваем, и когда смесь начнет по немножко густеть выливаем ее на остывшей корж.
      Вылеваем творог
    • Действие 11 Распрямляем начинку равномерно и ставим на 15 минут в морозилку, чтобы начинка быстрее застила.
      Распрямляем начинку
    • Действие 12 Клубнику моем, очищаем от плодоножек и нарезаем.
      Нарезаем клубнику
    • Действие 13 Выкладываем клубнику на застывший творог.
      Выкладываем клубнику
    • Действие 14 Готовим клубничное желе, как написано на упаковке, для крепости можно еще добавить желатина. Заливаем торт остывшим желе, и ставим в холодильник на час.
      Заливаем желе
    • Действие 15 Тортик получается в диаметре 20 см.
      • яйца 1 шт.
      • сахар 70 г.
      • cоль 1 щепотка
      • мука 40 г.
      Начинка:
      • творог 250 г.
      • клубника 300 г.
      • ванильный сахар 5 г.
      • желатин 15 г.
      Клубнично-творожный торт с желе
    Приятного аппетитаКлубнично-творожный торт готовый!!!! Приятного аппетита!!!!
     Lassi
    1.Ingredients:-
    2 iogurts
    1 got de llet
    gelat de ne
    5 cullerades sucre s
    trossos petits de gel
    2.Preparació
    1-Primer agafem un gerro i posem els iogurts, gelat i llet.
    2-Després batem tots els ingredients bé.
    3-I per últim agafem trossos petits de gel i els posem a sobre.



     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada