el menjar
|
Wasik:লাস্সি, Lassi
Iurii:
Viktoriya:Трубочки з кремом -Rotlles amb crema
Camelia: Salam de biscuiti , Salami de galetes
Alassanne:
Georgiana: Chec
Melisa:EMPANADAS COLOMBIANAS
Brian: BUÑUELOS
Natasha деруни .pancakes
Alexandra млинці
Anatoliy
Nasar
Dar'ya: бутерброд с киви ( entrepa amb kivi)
Ionela
viki:
Les nostres receptes:
Viktoriya:Rolls amb crema:
Agafem una massa de pasta de full.
Tallem amb tires fines.
Enrollem en el tub de metall.
Posem al forn durant 15 minuts a una temperatura de 260 graus.
Agafem la nata i posem en un recipient profund(260 grams).
Posem sucre (100 grams).
Batem tot amb una batedora per muntar la nata.
Quan els rolls estan ben preparats els agafem del forn i deixem refredar. Esperem 5 minuts i aboquem tub amb crema.
Трубочки з кремом:guissona
Беремо пісочне тісто.
Ріжемо на тонкі смужки.
Накручуємо на металічну трубку. Кладемо в духвку на 15 хвилин з температурою 260 градусів.
Беремо вершки і виливаємо в глибоку миску(260 грам).
Кладемо цукор(100 грам).
Взбиваємо все міксером.
Коли трубочки будуть готові забираємо їх з духовки і даємо вистигнути.
Чекаємо 5 хвилин і заливаємо їх вершками.
Коли ми закінчемо заливати посипаємо пудрою.
Camelia:
Salam de biscuiti
- 500 g biscuiti
- 200 ml lapte gras
- 200 gr unt gras taiat cubulete
- 3 linguri nuca de cocos
- esenta de rom si vanilie
- coniac
- 3 linguri cu varf de cacao
- 100-120 gr zahar tos
- 100 gr stafide
- 200 gr rahat taiat cubulete
- optional coaja de citrice
Salmi de galetes
500 gr de galetes
200 ml de llet
3 cullerades de coco ratllat
rom i vainilla
brandy
3 cullerades plenes de cacau
100-120 g de sucre
100g de panses
200 gr de gelatina en glaçons
- Ingredients: Ingredients:
massa:
ous 1 pc.
70 grams de sucre
en G 1 mica
'40 farina
farciment:
mató 250 g
Maduixa 300 g
5 g de sucre de vainilla
15 de gelatina - Els ingredients que es necessiten per a la fabricació de formatge amb maduixa .
ingredients
Pas 2: Separar el rovell de la proteïna . Batut de proteïnes amb una mica de sal.
Pas 3: Afegir a poc a poc el sucre .
Pas 4: A continuació, afegir el rovell . Pas 5 : Afegir la farina i barregi bé tot .
Pas 6 : Aboqui la barreja en una forma engreixat i posar al forn durant 15-20 minuts a 180 graus .
Pas 7 : Preparar el farciment . Remullar la gelatina en el '15 2 cdas .
Pas 8: Mató amb el sucre de vainilla liquadora moldre .
Pas 9 Quan l'onatge de gelatina , es fonen en el foc a la barreja calenta afegir 1 cda . una cullerada de formatge cottage , tot es barreja bé i s'aboca en la barreja de quallada .
Acció 10 Tot es barreja bé , i quan la barreja comenci a espessir lleugerament aspergí el pastís refredat .
Acció 11 redreça farcit uniformement i posar al congelador durant 15 minuts per omplir ràpidament es van congelar .
Acció 12 meus maduixes , netes de tiges i chop .
les maduixes a rodanxes
Pas 13 Ens estendre sobre la quallada maduixa congelada .
difonem les maduixes
Pas 14 Prepareu gelatina de maduixa , com està escrit en l'envàs , a la fortalesa encara es pot afegir la gelatina . Ompliu el pastís refredat gelea , i posar a la nevera durant una hora .
Acció 15 Cake compleix 20 cm de diàmetre
Gaudiu de la coca appetitaKlubnichno - formatge llest ! Bon profit ! - яйца 1 шт.
- сахар 70 г.
- cоль 1 щепотка
- мука 40 г.
- творог 250 г.
- клубника 300 г.
- ванильный сахар 5 г.
- желатин 15 г.
- Отделяем желток от белка. Белок взбиваем с щепоткой соли.
- Постепенно добавляем сахар.
- Затем добавляем желток.
- Добавляем муку и все хорошо перемешиваем.
- Выливаем тесто в смазанную форму и ставим в духовку на 15-20 минут при температуре 180 градусов.
- Готовим начинку. Замачиваем 15 г. желатина в 2 ст. ложках холодной воды.
- Творог с ванильным сахаром измельчаем блендером.
- Когда желатин набухнет, растапливаем его на огне, в горячую смесь добавляем 1 ст. ложку творога, все хорошо перемешиваем и выливаем в творожную смесь.
- Все хорошо перемешиваем, и когда смесь начнет по немножко густеть выливаем ее на остывшей корж.
- Распрямляем начинку равномерно и ставим на 15 минут в морозилку, чтобы начинка быстрее застила.
- Клубнику моем, очищаем от плодоножек и нарезаем.
- Выкладываем клубнику на застывший творог.
- Готовим клубничное желе, как написано на упаковке, для крепости можно еще добавить желатина. Заливаем торт остывшим желе, и ставим в холодильник на час.
- Тортик получается в диаметре 20 см.
- яйца 1 шт.
- сахар 70 г.
- cоль 1 щепотка
- мука 40 г.
- творог 250 г.
- клубника 300 г.
- ванильный сахар 5 г.
- желатин 15 г.
Клубнично-творожный торт готовый!!!! Приятного аппетита!!!!Lassi1.Ingredients:-2 iogurts1 got de lletgelat de ne5 cullerades sucre strossos petits de gel2.Preparació1-Primer agafem un gerro i posem els iogurts, gelat i llet.2-Després batem tots els ingredients bé.3-I per últim agafem trossos petits de gel i els posem a sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada