Novembre

PREPAREM EL CALENDARI D'ADVENT

L'Advent és un període d'espera : són els quatre diumenges abans de Nadal. Aquest any l'Advent comença l'1 de desembre i acaba el diumenge 22 de desembre.

Un calendari d'advent és un calendari de "compte enrera" usat a l'Advent per a preparar-se pel Nadal . Aquesta mena de calendaris eren molt freqüents quan molta gent no sabia comptar , i eren usats abans de les festivitats importants , com Nadal , Pasqua , Tots Sants , etc . Actualment els usen els nens , i a alguns llocs se segueixen utilitzant per tradició . Podien tenir diverses formes , peró tots tenen en comú haver de canviar alguna cosa ( obrir una finestra , tallar o despenjar un element , treure una cama , encendre una espelma , etc . ) cada dia fins que arriba el dia assenyalat , en el cas del calendari d'Advent , el Nadal . El primer calendari d'advent que es coneix era del 1851 i es va pintar a mà .  


  

Primera sortida al mercat 2014/18
Els alumnes de primer any de l'aula han fet la seva primera sortida al mercat. Per descobrir algunes coses sobre el Nadal que ja s'acosta i sobre algunes de les parades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada